Logotyp 2019 26 november – 1 december
Kulturhuset Väven

Volontärmöte tisdag 7/11

Snart är det dags för festival och vi söker som vanligt volontärer – ett ovärdeligt inslag i varje festivalbygge. Som volontär får du, i mån av plats och när du inte jobbar, fri entré till alla visningar under festivalen! Vill du vara med som volontär på årets festival? Eller känner du någon som vill vara med?

Då är ni välkomna till Folkets Bio i Väven tisdagen den 7:e november kl 19.00 då vi har ett informationsmöte för alla intresserade! (Adress: Väven – Västra Strandgatan 8A, 903 26 Umeå) Kom förbi så berättar vi mer om festivalen!

 

Först och främst söker vi Visningsvolontärer och Kassavolontärer.

– Som Visningsvolontär har du som uppgift att riva biljetter, presentera filmen och sedan se föreställningen tillsammans med publiken för att säkerställa att allt funkar som det ska.

– Som Kassavolontär lär du dig ett enklare kassasystem, säljer biljetter och svarar på frågor från festivalbesökarna i våra informationsdiskar. Det kommer att finnas möjlighet till utbildning i kassasystemet.

 

Kan du inte komma på volontärmötet tisdag den 7:e? Skicka en intresseanmälan till info@ueff.se så ser vi ifall vi kan lösa det ändå!