Logotyp 2020 25 – 29 november
Kulturhuset Väven

Biljetter släppta till Les Misérables

 
Sing-alongen har blivit en tradition på Umeå Europeiska Filmfestival. I år utsågs den Oscarsbelönade filmatiseringen av Les Misérables genom publikomröstning. Smäktande ballader, mäktiga körsånger och komiska berättarnummer bara väntar på att sjungas med till i detta maffiga musikalepos.

 
När? 27:e november 18:30.
Var? Vävenscenen.

KÖP BILJETT

 
Med 1800-talets Frankrike som skådeplats berättar »Les Misérables« en fängslande historia om krossade drömmar och olycklig kärlek, passion, offer och försoning – en tidlös saga om den mänskliga själens odödlighet. Hugh Jackman spelar ex-fången Jean Valjean, jagad sedan årtionden av den hänsynslösa polismannen Javert efter att en gång ha brutit mot sin villkorliga frigivning. När Valjean går med på att ta hand om fabriksarbetaren Fantines unga dotter, Cosette, förändras deras liv för alltid.

 
Kvällen inleds med en gemensam sånguppvärmning, där sångglädje och avslappning står i fokus. Filmen spelas på engelska med engelsk text. Årets sing along är ett samarbete med Umeå Teaterförening.

 
Visningen kommer att anpassas utifrån aktuella rekommendationer gällande allmänna sammankomster och körverksamhet med anledning av Covid-19. Varmt välkommen att höra av er ifall ni har några frågor om hur vi arbetar för att skapa trygga föreställningar.

info@ueff.se