Logotyp 2020 25 – 29 november
Kulturhuset Väven

Vilken musikal vill du sjunga till i höst?

 
I år går Umeå Europeiska Filmfestival och Umeå Teaterförening ihop och samarrangerar den årliga sing-alongen på filmfestivalen! Vi vill veta vilken film du vill sjunga till och hela veckan kommer du att kunna tycka till om vilka musikaler som ska vara med och kämpa om att få synas på vita duken på Vävenscenen.

 
Så här går det till: Skicka in namnet på den musikalfilm som du helst vill se, höra och sjunga till i höst – senast kl 15 imorgon tisdag 26 maj. På onsdag kommer de 12 populäraste önskemålen sen att ställas mot varandra i dueller, där du röstar fram vilka 6 du vill se gå vidare. På torsdag ställs dessa mot varandra och till slut står vi med 3 finalister, varav en kommer att visas på Sing-alongen i höst!

 
Duellerna kommer att ske på Instagram stories och Facebook händelser så se till att följa Umeå Teaterförening för att kunna delta i omröstningen! Alla som följer med och röstar i alla deltävlingar kommer att ha chans att vinna fribiljetter till Sing-alongen i höst!

 
Nu på fredag 29 maj kommer vi att berätta vilka tre filmer som blivit finalister, samt vem som vunnit fribiljetter!

 
Maila din önskade musikal till teater@umeateaterforening.se så ses vi på Instagram Stories/facebook händelser på onsdag!