Logotyp 2021 24 – 28 november
Kulturhuset Väven

Dinner and a Movie till Spring Uje spring

 
Gotthards krog och UEFF bjuder in till Dinner and a Movie där Inomhustorget i Väven för en kväll blir både restaurang och biosalong. I priset på 550 SEK ingår 3-rätters middag och förhandsvisning av filmen Spring Uje spring. Bord på torget kan bokas från 17:00 och filmen startar 19:00.

 
När? 26:e november
Var? Gotthards krog
Boka bord via 090-690 33 00 eller www.gotthardskrog.se
ange Dinner and a Movie

 
Om filmen, Spring Uje spring:
En självbiografisk film som bygger på Doktor Kosmos-sångaren Uje Brandelius scenföreställning med samma namn. Uje ska snart fylla 50 år och uppsöker läkare med diffusa symptom. Han får oväntat diagnosen Parkinsons sjukdom. Han hamnar i en livskris och kan inte berätta om sjukdomen för sin familj. I ett försök att bemästra krisen bestämmer han sig för att testa på saker han aldrig gjort förut. Uje spelar sig själv, och hans familj spelar sig själva hemma i sin hyresrätt i Stockholmsförorten Bredäng.

Dom gör det bra och det blir personligt, gripande, nära och lite terapeutiskt. Men också väldigt roligt. Spring Uje spring är en varm komedi som fint väver in popmusik och vardagspusslet i en film om ett livsomvälvande besked.